Volg ons op social media:

We mogen weer…. laten we dat dan ook zo houden!

23 September 2020

Beste leden,

We zijn ontzettend blij dat we na een hele lange tijd zonder wedstrijden eindelijk met de competitie kunnen beginnen en elkaar weer in de sporthal morgen begroeten.

Samen met de beheerders van de sporthal hebben wij afgelopen maand intensief overleg gehad over de manier waarop we e.e.a. veilig kunnen organiseren binnen de kaders van het  RIVM. Deze maatregelen hebben we ook afgestemd met de handbalbond en andere handbalclubs. Voor de huidige maatregelen, kijk op www.mhv81.nl/start-competitie-dames-1-coronamaatregelen of  www.mhv81.nl/coronamaatregelen-mhv-81

Vorige week speelden de eerste teams weer thuis en we zijn tevreden over hoe de organisatie is verlopen. Helaas hebben we wel moeten constateren dat, met name in de kantine, we wat minder alert zijn met het in acht nemen van de voorgeschreven afstand tot elkaar. Diverse leden van het bestuur zijn hier afgelopen week ook buiten de sporthal op aangesproken.

Bij deze doen we dan ook een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid om hier rekening mee te houden. Het laatste wat we willen is dat er door onze eigen onachtzaamheid bezoekers of speelsters of spelers besmet raken en we om deze reden straks wedstrijden moeten annuleren. Dus ons advies is om na het spelen van je wedstrijd naar huis te gaan om bijeenkomst van grote groepen mensen te voorkomen. Als je wel naar de kantine gaat houdt dan afstand tot elkaar, ga zitten en wandel niet van tafel naar tafel.

Better safe, than sorry…..