Volg ons op social media:

Vrijwilligers: het lijkt wel (leuk!) werk….

24 Maart 2023

Bij een sportvereniging denk je dan al snel aan trainers en coaches. Maar er gebeurt nog zoveel meer bij MHV’81.

Zomaar een maandagavond bij MHV’81…. Terwijl in de sporthal de jongens B1 en Heren 1 trainen onder toezicht oog van trainers en coaches, vindt er op verschillende plekken overleg plaats over allerlei MHV’81 zaken. In de vergaderzaal in de sporthal bereidt een  groep vrijwilligers het jeugdkamp voor: Want in het weekend van 15 april nemen maar liefst 67 jeugdleden deel aan dit kamp. En ieder (ex-)jeugdlid weet: daar moet je bij zijn (geweest)!

Een paar straten verderop vergadert het bestuur over o.a. de teamopstelling voor volgend jaar, eventuele promotie dames 1, sponsoring, boenmachines en nog veel meer. Het bestuur heeft onlangs weer versterking gekregen en dat is heel fijn en belangrijk voor een club waar zo veel gebeurt. Nog een stukje verder zitten een aantal heren op verzoek van MHV om tafel met de andere zaalsportverenigingen in Mill. Samen werken zij aan een plan voor het oprichten van een beheerstichting. Die stichting neemt op termijn het beheer van de sporthal over van de gemeente.

En zo zijn op deze maandagavond een stuk of 15 vrijwilligers druk aan de slag voor MHV’81. En zijn we ontzettend blij dat we met zo veel enthousiaste en betrokken mensen onze club kunnen draaien. #wijzijnmhv