Volg ons op social media:

Start competitie dames 1: Coronamaatregelen!

11 September 2020

Op 12 september om 20.00u speelt dames 1 haar eerste thuiswedstrijd. Daarvoor spelen dames B1 en Dames2 hun oefenwedstrijden. In verband met Corona verloopt dat voor het publiek met de nodige richtlijnen en beperkingen. Lees daarom onderstaande richtlijnen goed door. Deze worden mogelijk nog in de komende tijd verder aangescherpt of verbeterd. Er is begeleiding in de sporthal aanwezig. Volg hun instructies op.

  • Allereerst: gebruik je gezond verstand en neem je verantwoordelijkheid, ook richting de andere spelers en supporters in de sporthal en -kantine.
  • Houd je aan de richtlijnen van het RIVM: anderhalve meter afstand houden, handen wassen. Desinfectiemateriaal staat bij de ingang. En natuurlijk thuisblijven bij (ook lichte!) klachten.
  • Vanaf kwart over vier wordt iedereen bij de ingang gevraagd om zich te registreren. Dit gaat via een QR-code. Zorg dat je een telefoon met een QR-app of fotocamera met QR-functie bij je hebt. Als je die niet hebt, vraag iemand die bij je is of een begeleider om je aan te melden.Dit geldt overigens niet voor spelers/coaches. Zij kunnen direct doorlopen naar binnen.

 

  • Op de tribune is plek voor zo’n 40 personen. De bovenste en onderste banken kunnen gebruikt worden. De middelste banken blijven vrij. Zitplaatsen zijn aangegeven met geel/zwarte stickers. Familieleden mogen naast elkaar zitten.
  • Bij Patrick zijn er nog zo’n 8 zitplekken bij het raam.
  • Jongeren onder de 18 wordt gevraagd plaats te nemen in de zaal op banken of op de blauwe mat. Zij hoeven geen anderhalve meter afstand te houden.
  • In de zaal komen  40 tot 50 zitplaatsen op banken en stoelen. Ook daar geldt: Houd afstand tot elkaar en laat de stoelen op hun plek staan. Eventueel zijn er nog enkele staanplaatsen in de zaal.
  • In totaal is er plek voor zo’n 100 supporters (exclusief spelers). Het spijt ons als we mensen moeten teleurstellen als er geen plek meer is.

Voor volgende wedstrijden:

  • We zijn nog bezig om te kijken of een live-stream mogelijk is.
  • Waarschijnlijk gaan we voor de volgende wedstrijd over op registratie vooraf. Hierover komt dan tijdig meer info.

Ook voor ons als vereniging is het een zoektocht naar de juiste weg in deze coronatijden. We hopen op jullie begrip, geduld en medewerking!

Heb je vragen? Stel ze aan het bestuur of aan de begeleiding in de sporthal.

Door samen verantwoordelijkheid te nemen kunnen we weer handbal kijken en onze teams steunen!