Volg ons op social media:

Sint- of kerstkado's? Bestel ze via SponsorKliks!

16 November 2023

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan MHV’81, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en MHV’81 ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar MHV’81. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je MHV’81 ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van MHV’81. Voor jou een kleine moeite, voor MHV’81 zijn het directe inkomsten.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanMHV’81. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert MHV’81 hier direct van!

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch MHV’81 weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor MHV’81 is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert MHV’81 dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van MHV’81 of klik op de hoofdpagina van de website op het sponsorklikslogo!