Volg ons op social media:

MHV'81 leden gaan weer loten verkopen met de Grote Clubactie

08 September 2021

Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. MHV’81 doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is het opleiden van jeugdscheidsrechters. In de week van 13 september zullen de verkoopboekjes worden uitgedeeld  tijdens de trainingen.

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met  het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht, via het verkoopboekje.

TIP
: Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een
e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina
:
1.  Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij Manuela van Baal of Marielle Egelmeers voor 31 oktober 2021.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties. Daarnaast zal het team dat binnen MHV’81 de meeste loten verkoopt ook een prijsje ontvangen van de club. Ook de beste verkoper / verkoopster zal een persoonlijke prijs ontvangen.

Wij wensen onze leden heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!