Volg ons op social media:

MHV’81 Dames A overtuigend kampioen!

13 Maart 2023

Op 12 maart speelden het dames A team van MHV’81 haar kampioenswedstrijd voor volle tribunes in sporthal de Looierij. Familie, vrienden, clubgenoten en sponsoren waren opgetrommeld om het team te komen aanmoedigen en vooral om na afloop een feestje mee te vieren. Deze groep enthousiaste meiden is overigens niet alleen actief op het handbalveld, maar maakt inmiddels ook furore op Tiktok onder de naam Beunteam.mhv.

Dit team, bestaande uit Anke, Bibi, Britt, Chiara, Elke, Fenna, Floor, Jet,  Lara, Lynn, Renske en coach Kyra Gommans stonden ongeslagen aan kop in hun poule, waardoor ze vier wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen konden worden. Toch was er zondag sprake van een gezonde spanning vooraf omdat de meiden erop gebrand waren om voor het vele publiek goed te presteren. En dat is gelukt! Al snel nam de meiden van MHV’81 enige afstand van hun tegenstander, Hv Overpelt (jawel, een heuse interland Nederland-België). En ondanks dat Overpelt er vol voor bleef gaan, kwam het kampioenschap en de overwinning op geen enkel moment in gevaar. Na een eindstand van 31-23was het feest compleet en gingen de dames los in de kantine. Natuurlijk niet voordat er eerst nog een nieuw Tiktok-filmpje was opgenomen.

 

Dames A wordt gesponsord door Wildhandel van der Cruijsen en Van Lith Asperges. En daarnaast werd de kampioenswedstijd en hun speciale kampioensshirt ook gesponsord door t Boekelseveld varkens, Bevers Steencentrum, Siebers bouwservice en Klomp Advies.