Volg ons op social media:

2021-09-24 Corona Update sporthal "de Looierij"

24 September 2021

Vanaf aanstaande zaterdag gaan we de eerste thuiswedstrijden voor de zaalcompetitie weer starten. Bij deze wedstrijden is ook weer publiek toegestaan. Om dit qua Corona zo veilig mogelijk te doen zal er om een coronatoegangsbewijs  gevraagd worden als je naar de tribune of kantine gaat.

Gezien het aantal bezoekers dat bij de wedstrijden van dames 1 komt kijken zal hierop actief gecontroleerd worden bij binnenkomst in de sporthal. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs kunt laten zien via de de Corona-app of papieren versie. Of je kunt laten zien dat je genezen bent, of je kunt laten zien dat je in de afgelopen 24 uur negatief bent getest.

We volgen hiermee de richtlijnen die de Rijksoverheid stelt aan het bezoeken van binnensportaccomodaties.

Uiteraard geldt nog steeds… blijf je thuis als je klachten hebt of geen test hebt gedaan. We rekenen op jullie begrip en hopen jullie in goede gezondheid te mogen begroeten in sporthal “de Looierij”!

Met sportieve groet, Edwin van Schipstal